Probiotyk L.Reuteri (30 kaps.) Swanson dostępny na plantaMED.pl
  • Probiotyk L.Reuteri (30 kaps.) Swanson dostępny na plantaMED.pl
  • Probiotyk L.Reuteri (30 kaps.) Swanson dostępny na plantaMED.pl

Probiotyk L.Reuteri Plus (30 kaps.) Swanson

Suplement diety mogący wykazywać pozytywny wpływ na pracę jelit i układu pokarmowego.

  • Swanson
  • Przydatność do spożycia: 31.10.2024
  • Ilość dostępna w magazynie: 4 szt.
  • Za 1 jednostkę płacisz tylko: 1,32 zł
  • Cena zakupu: 39,57 zł
  • Producent: Swanson
  • Kod EAN: 087614190259
  • Kod producenta/dystrybutora: SWA025
  • Podmiot odpowiedzialny: Pro Sport
  • Ilość sztuk w opakowaniu: 30 szt
  • 1 opakowanie wystarcza na: 30 dni
  • Opakowanie końcowe: Plastikowy słoiczek
  • Dla kobiet w ciąży?: Niewskazany
  • Kapsułka (otoczka): Hypromeloza
  • Standard GMP?: Tak
  • Kraj producenta: USA
  • Zobacz więcej
39,57 zł
Za 1 jednostkę płacisz
tylko: 1,32 zł
Termin przydatności do spożycia: 31.10.2024  Data przydatności do spożycia produktu (otrzymasz produkt z terminem nie krótszym niż podany)
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni : 33,02 zł
Ilość dostępna w magazynie: 4 szt Wysyłamy w 24h
Koszt wysyłki od 11,99 zł Odbiór w Warszawie za darmo!
Dodaj do ulubionych I zachowaj na później Usuń z ulubionych

Unikatowy szczep bakterii probiotycznych zastosowany w suplemencie diety od firmy Swanson, może być doskonałym uzupełnieniem diety w trosce o poprawę funkcji żołądka oraz całościowej pracy układu pokarmowego.

Składniki:

Składniki aktywne: Lactobacillus (reuteri, rhamnosus, acidophilus), fruktooligosacharydy, wegetariańska otoczka kapsułki: hydroksypropylometyloceluloza, substancja wypełniająca: mikrokrystaliczna celuloza, substancje przeciwzbrylające: dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych.

 Składniki aktywne 1 kapsułka wegetariańska EMBO AP
NutraFlora® scFOS®(krótkołańcuchowe fruktooligosacharydy) 200mg
Lactobacillus reuteri (5 mld CFU) 50mg
Lactobacillus rhamnosus (1 mld CFU) 5mg
Lactobacillus acidophillus (1 mld CFU) 5mg

Sposób użycia:

1 kapsułka z jedzeniem dziennie. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) prawidłowo zróżnicowanej diety.

Przechowywanie:

 Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Produkt niewskazany dla kobiet w ciąży i karmiących.

Nie przekraczać zalecanej dawki. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.

Składniki aktywne: Lactobacillus (reuteri, rhamnosus, acidophilus), fruktooligosacharydy, wegetariańska otoczka kapsułki: hydroksypropylometyloceluloza, substancja wypełniająca: mikrokrystaliczna celuloza, substancje przeciwzbrylające: dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych.

 Składniki aktywne 1 kapsułka wegetariańska EMBO AP
NutraFlora® scFOS®(krótkołańcuchowe fruktooligosacharydy) 200mg
Lactobacillus reuteri (5 mld CFU) 50mg
Lactobacillus rhamnosus (1 mld CFU) 5mg
Lactobacillus acidophillus (1 mld CFU) 5mg

Dodaj swoją opinię

Probiotyk L.Reuteri Plus (30 kaps.) Swanson

Właściwości produktu:

  • 30
  • 30 dni
  • Niewskazany
  • Tak
  • USA

Wiele wysiłku i starań kosztowało nas przygotowanie informacji dotyczących tego produktu tak, by wyczerpywały zagadnienie i były poprawne. Niemniej jednak, nie możemy zagwarantować, że opracowane dane nie zawierają błędów i pomyłek, które jednak nie mogą być podstawą do ewentualnych roszczeń. W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości prosimy o kontakt - postaramy się uzupełnić dane i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Produkt musi być przechowywany w sposób niedostępny dla małych dzieci. Nie należy przekraczać zalecanej przez producenta dziennej porcji. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości - skonsultuj się z lekarzem!

Kopiowanie oraz rozpowszechnianie treści serwisu (opisy, zdjęcia, grafiki, tabele, materiały graficzne i inne dane) jest zabronione. Podstawa prawna: ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)